Våra medium

Vi arbetar med duktiga, erfarna och engagerade medium och energiavläsare som med hjälp av andevärlden kanaliserar budskap från dina nära och kära,  Ärkeänglarna och guider som finns på andra sidan. Nedan berättar två av våra ljusarbetare hur de ser på sitt arbete och hur de kanalisera ett budskap till just dig.

 
Carina Vinnersten

"Jag har sedan barnsben haft kontakt, sett, hört och upplevt energier som är av annan karaktär än enbart fysisk. Detta har påverkat mig genom att jag låtit min nyfikenhet styra min näsa i den riktning där det oväntade varit stort och där min andlighet fått chans att växa och gro. Jag önskar så att fler och fler människor förstår att de är så mycket mer än bara människor. Att det finns så många världar, djup visdom och revolutionerande kunskap som finns tillgänglig för oss alla om vi bara vågar öppna dörren till förståelsen av att vi är fantastiska, unika och helt magiska. När du nås av ditt personliga budskap via Spiritgift så innehåller det meningar och ord som talar till ditt innersta, ditt medvetna och ditt undermedvetna. Eftersom allt är energi så förstår du nog att denna gåva sänt till dig från ovan innehåller något alldeles extra, denna energi verkar genom dig på alla plan och påminner dig om dina egna fantastiska förmågor, dina kärleksfulla vägar och din exceptionella skaparkraft. En påminnelse om vem du verkligen är med en hälsning från det gudomliga ljus som omger dig, fyller dig och finns för dig, i evighet. Exempel på energier som ryms i andevärlden är våra nära och kära bortgångna, alla våra fantastiska änglar, våra guider och vägledare – nu finns chansen att få veta vad de vill berätta för dig genom denna fantastiska möjlighet som Spiritgift tillhanda ger".

Med stor kärlek – Carina Vinnersten

Sandra Davidsson

"Vi alla jobbar med energier på olika sätt, för mig är allt energi och på så sätt kan vi få information från hela universum. Vi är allt av allt och därmed kan vi få information av allt runt om oss. När jag kanaliserar så går jag djupt in i mig själv till mitt högre jag, där jag har större kontakt med energierna runt om oss, på den platsen i mig är det rent och informationen flödar. Där kan också energier göra sig hörda genom bilder, symboler och ord som jag sedan tolkar med hjälp av min intuition.  Spiritgift ger budskapen till dig från universum, det är en påminnelse om vad din själ redan vet".

Namaste- Sandra Davidsson


OM SPIRITGIFT
INSTAGRAM
INSTAGRAM
FACEBOOK
FACEBOOK